Lansare înscrieri line-up: International Academy & Networking for Festival Managers

Prima ediție LINE-UP: International Academy & Networking for Festival Managers se va desfășura în perioada 11-12 mai 2023, în cadrul ESTE FILM Festival de la Sibiu și este organizată de Asociația Este Film (România), în colaborare cu Audience Development Institute (Serbia) și Aesthetic Media (Republica Moldova).

Foto: Este Film Festival

LINE-UP reprezintă o întâlnire anuală între manageri de festivaluri de film și teatru (atât cei cu experiență, cât și cei aflați la început de drum), profesori academici și studenți dornici să se lanseze în acest domeniu, cu scopul de a schimba experiențe și know-how-uri, de a discuta noi tendințe manageriale, de a naște idei inovatoare și posibile colaborări.

Tema acestei primei ediții este ”Cum să organizezi un festival: abordare teoretică și experiențe practice”, cu participarea unor invitați din Europa de Est, care urmează să fie anunțati în scurt timp.

Programul LINE-UP este structurat în 3 părți:

I – pregătire teoretică (1 zi): prelegeri despre primii pași în organizarea unui festival

II – networking (1 zi): activități practice menite să îmbunătățească schimbul de idei, experiențe, colaborări între participanți

III – masterclass (2 ore): subiectul urmează să fie anunțat.

Cei interesați sunt invitați să se înregistreze aici: https://forms.gle/NtkYbtZx2XWU81HV9

Data limită de înscriere: 31 martie 2023.

În cazul în care o cerere este acceptată, ESTE FILM Festival va acoperi costurile de transport și cazare pentru 3 nopți (10-12 mai 2023).

Pentru informații suplimentare, puteți scrie la adresa:

Ioana Ciuban – Coordonator proiect: ioana@estefilm.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*