Lactatele Torockoi, acum disponibile şi prin comandă online (P)

La 20 de ani de activitate pe piaţă, brandul Torockoi îşi aduce lactatele şi în online. Odată cu lansarea noului website, torockoi.ro, clienţii pot comanda toate lactatele preferate în secţiunea de shop online.

În urma unor investiţii consistente în fabrica din Colţeşti, brandul Torockoi a crescut constant, extinzându‑şi aria de distribuţie, prin intermediul magazinelor partenere, în întreaga Transilvanie şi Bucureşti. De dată mai recentă este ieşirea pe piaţa din Ungaria, un succes care deschide porţile spre restul Europei: în acest an, produsele Torockoi au fost prezente la târguri culinare din Marea Britanie şi Ucraina.

„După ce, în prima parte a anului, ne-am concentrat pe extinderea reţelei fizice de distribuţie, venim acum cu un nou website. În acest fel, clienţii au la îndemână o modalitate comodă de a comanda lactatele noastre, care le vor fi livrate acasă”, ne-a spus dl. Szakacs Nimrod, proprietarul afacerii.

În fabrica din Colţeşti, 13.000 de litri de lapte sunt transformaţi zilnic în inconfundabilele Lactate Torockoi. 30 de oameni muncesc în prezent aici, fabrica producând o varietate largă de produse lactate: brânzeturi maturate, caşcaval, telemea, smântână, brânză burduf, brânză proaspătă de vacă sau topită cu smântână. Toate produsele sunt 100% naturale, aprovizionarea cu materie primă realizându‑se de la fermele din apropiere, autorizate conform standardelor europene.

Cunoscuţi mai ales pentru brânzeturile maturate, al căror gust aduce aminte de brandurile renumite, din vestul Europei, cei de la Torockoi investesc continuu în crearea unor noi combinaţii care să mulţumească gusturi diverse. În prezent, linia de maturate cu condimente este una dintre preferatele consumatorilor, care savurează aroma busuiocului, nucilor, piperului roşu, a chimenului sau, mai nou, gustul de chilli sau pe cel al trufelor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*