La mulți ani, Șuier! Câinele vedetă al Centrului Chinologic din Sibiu împlinește astăzi 8 ani

Pentru Șuier, câinele vedetă al Poliției Române și imaginea Centrului Chinologic din Sibiu, astăzi este o zi specială. Polițiștul patruped împlinește 8 ani!

Foto: Ministerul Afacerilor Interne România

Este loial, incoruptibil, infailibil și dăruit meseriei sale de polițist. Vorbim despre câinele polițist Șuier, născut și școlit la Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu, unde și activează. Însă a devenit cunoscut în întreaga țară datorită numeroaselor sale misiuni încheiate cu succes. Câinele polițist, ciobănesc german, este specializat în detectarea de substanțe interzise și a fost nelipsit de la marile festivaluri din țară sau din misiunile de amploare ale Poliției Române.

Acum, când împlinește 8 ani, colegii polițiști își arată aprecierea pentru dăruirea și reușitele lui, printr-un mesaj postat pe pagina oficială a Ministerului Afacerilor Interne.

„Cu papionul la gât, așa cum îi stă bine unui domn, vă transmite tuturor un gând bun!
La mulți ani, #ȘUIER! Te iubim!
P.S. Mulțumim, Rareș, pentru cum ai grijă de el!”, este mesajul transmis de reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne  pentru unul dintre cel mai loiali și dăruiți polițiști din sistem: cățelul Șuier.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*