La Memorialul ”Elemer Tordai” 2019 se dă startul campaniei ”Marchez cu Inima Sus”

BC CSU Sibiu e gata să intre pe parchetul Sălii Transilvania pentru a evolua în premieră, în actuala formulă, în fața propriilor suporteri.

Memorialul Elemer Tordai 2019 începe astăzi și tot astăzi, se dă startul campaniei ”Marchez cu Inima Sus” prin care BC CSU Sibiu și suporterii abonați vor sprijini, de-a lungul întregului sezon 2019/2020, activitatea Asociației ”Sus Inima”.

După ce au fost prezentați oficial în fața suporterilor, elevii lui Dan Fleșeriu sunt pregătiți să își facă debutul pe parchetul Sălii Transilvania. Turneul amical Memorialul Tordai 2019 debutează astăzi, de la ora 17:00, când sunt programate primele dueluri, urmând ca finalele să se joace mâine, 25 septembrie.

Programul partidelor este următorul:

Miercuri, 25 septembrie

  • Ora 17:00 – U-BT Cluj Napoca-BC SCM Timișoara
  • Ora 19:00 – BC CSU Sibiu-CSO Voluntari

Joi, 26 septembrie

  • Ora 17:00 – finala mică
  • Ora 19:00 – finala mare
  • Ora 21:00 – ceremonia de acordare a bursei “Ilie Mitea”; festivitatea de premiere

Aceesul la partidele din cadrul turneului amical ”Memorialul Tordai” 2019 este gratuit, dar suporterii sunt încurajați să doneze echivalentul unui bilet de acces la un meci de baschet Asociației Sus Inima.

Cu această ocazie, demarează campania ”Marchez cu Inima Sus”, prin care BC CSU Sibiu va sprijini Asociația Sus Inima, de-a lungul întregului sezon. “Meci de meci, suporterii abonați ai BC CSU Sibiu vor fi îndemnați să ne anunțe, printr-un mesaj transmis pe Linia Galben-albastră (WhatsApp 0749076365), în cazul în care nu pot fi prezenți la unul dintre jocurile de pe teren propriu. Locul său va fi oferit altui suporter sibian care dorește să asiste la partida respectivă, iar echivalentul tichetului de acces va fi redirecționat către Asociația Sus Inima. În ziua meciului vom anunța numărul de bilete disponibile prin această campanie și vom comunica ora la care acestea pot fi procurate de la intrarea în Sala Transilvania. Raționamentul nostru ține de dorința de a avea meci de meci sala plină, de a facilita accesul unui alt suporter care nu a reușit să își procure tichet de acces sau abonament, dar și de a întoarce comunității sibiene sprijinul de care se bucură echipa de baschet BC CSU Sibiu”, au explicat reprezentanții clubului.

BC CSU Sibiu a strâns aproape 1.500 de suporteri abonați, pentru sezonul 2019/2020, în condițiile în care capacitatea sălii este de 1.800 de locuri, un record pentru baschetul românesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*