La „Adulmecătorii”, luna iulie e dedicată cursurilor gratuite de dresaj

Din dorința de a ajuta cât mai mulți stăpâni de câini și din pasiunea pentru patrupezi, Școala Privată de Dresaj Canin „Adulmecătorii” a venit cu o inițiativă inedită – oferă cursuri gratuite de dresaj canin. Astăzi, 1 iulie, a avut loc primul curs dedicat câinilor înscriși, urmând ca pe întreg parcursul acestei luni să se organizeze sesiuni de dresaj.

Personalități diferite, de rasă sau metiși, adoptați sau cumpărați

Toți prietenii patrupezi au șanse egale la „Adulmecătorii”. Fie că sunt de rasă sau metiși, adoptați sau cumpărați, toți cățeii sunt iubiți, respectați și tratați cu atenție sporită. Astăzi, în cadrul ședinței de inițiere, mai mulți patrupezi s-au făcut remarcați prin personalitatea puternică, dorința de a primi atenție sau curiozitatea de a studia noul loc, însă echipa Școalii Privată de Dresaj Canin „Adulmecătorii” i-a învățat pe stăpâni cum să reacționeze în diferite situații și cum să își disciplineze în mod profesionist cățeii.

Anya, copilul cu suflet mare care iubește necondiționat

Inițiativa de a organiza cursuri gratuite de dresaj canin a pornit de la Anya, fetița cu suflet mare care a crescut printre căței și îi iubește necondiționat. „Anya, fetița noastră a venit cu ideea de a face cursuri gratuite. Aici avem foarte multă treabă, dar pentru că punem suflet și iubim ceea ce facem, am dedicat luna iulie cursurilor gratuite!”, spune Victoria Hadăr, administratorul Școlii Private de Dresaj și a Pensiunii canine „Adulmecătorii”.

 

Echipa „Adulmecătorii” este foarte atentă la nevoile patrupezilor, dezvoltă continuu spațiile de joacă și de relaxare ale câinilor și îi fac să nu simtă lipsa stăpânilor atunci când sunt la pensiunea canină. Fiecare animăluț are propiul spațiu interior cu posibilitatea de a ieși în propia curte, pot veni cu obiecte de acasă și au program de joacă de mai multe ori pe zi. Curtea este organizată astfel încât animalele să se poartă juca și să își consume energia, iar administrația pensiunii creează acum încă un spațiu în care prietenii patrupezi să se simtă bine.

Pentru a vă înscrie câinele la cursurile organizate de către Școala Privată de Dresaj Canin „Adulmecătorii”, puteți accesa pagina de Facebook https://www.facebook.com/adulmecatorii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*