L-au îmbătat și, după ce l-a luat Salvarea, au furat din casă

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut ieri doi bărbați, unul în vârstă de 22 de ani, din județul Vaslui, și unul în vârstă de 25 de ani, din județul Sibiu. Cei doi sunt cercetați penal pentru furt calificat după ce ar fi furat mai multe bunuri dintr-o locuință din municipiul Sibiu.

FOTO: arhivă 

În fapt, la data de 22 noiembrie a.c., între orele 11.00 – 15.00, cei doi ar fi consumat alcool împreună cu un sibian, în locuința acestuia, la un moment dat, pe fondul consumului de alcool, victima manifestând o stare de rău.

În timp ce bărbatul primea îngrijiri medicale din partea echipajului medical care a intervenit și l-a transportat ulterior la spital, cei doi bănuiți ar fi intrat în posesia cheilor locuinței, în care ar fi revenit după câteva ore și de unde ar fi sustras mai multe bunuri (electronice și bijuterii), creând un prejudiciu de 8.000 de lei, recuperat parțial de către polițiști.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii celor doi bărbați pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente pentru a dispune măsuri preventive în consecință.

Cercetările sunt continuate la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*