L-ați văzut? E plecat de acasă de aproape o lună

Polițiștii sibieni caută un minor în vârstă de 16 ani a cărui plecare voluntară de acasă a fost sesizată ieri. Cei care pot oferi informații cu privire la acest puști sunt rugați să apeleze 112.

O femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu că, la data de 25 mai a.c., fiul său, CĂLDĂRAR PETRIȘOR, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Șura Mare într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate 80 kg, ochi căprui, păr șaten, constituție atletică.

Nu prezintă semne particulare.

La data plecării purta pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, cămașă de culoare neagră, haină de culoare negră și pantofi sport de culoare roșie.

 

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugate să apeleze de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

 

One Comment

  1. Tamiflu says:

    Un adolescent n v rst de 16 ani, din Petrila, este c utat de poli i ti dup ce a disp rut de la domiciliu n urm cu aproape dou luni, iar dispari ia acestuia a fost anun at de c tre reprezentan i ai Direc iei de Asisten Social Petrila, n cursul acestei s pt m ni, miercuri. Imediat dup ce au luat leg tura cu tat l copilului acestea le-a spus oamenilor legii c nu a considerat c trebuie s i anun e despre dispari ia fiului s u pentru c acesta a mai plecat n repetate r nduri de acas .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*