Kate, prințesa de Wales, are cancer și urmează chimioterapie – VIDEO

Prințesa de Wales a Marii Britanii, Catherine, a anunțat vineri că urmează tratament după ce teste medicale efectuate în urma intervenţiei chirurgicale abdominale suferite în ianuarie au indicat prezența cancerului, informează BBC, citat de Hotnews.

Kate, în vârstă de 42 de ani, soţia prinţului William, moştenitorul tronului, a fost spitalizată timp de două săptămâni în luna ianuarie, după o intervenţie chirurgicală abdominală pentru o afecţiune necanceroasă – după cum a precizat atunci Palatul Kensington -, dar nespecificată.

Dar, într-un mesaj video difuzat vineri, prințesa Kate anunță că teste ulterioare au indicat cancer. „Prin urmare, echipa mea medicală a recomandat că ar trebui să urmez chimioterapie preventivă şi sunt acum în fazele incipiente ale acelui tratament”, a explicat ea.

În mesajul video, prinţesa de Wales spune că vestea a fost „un șoc uriaș”, după câteva luni „incredibil de grele”. Dar, notează BBC, ea păstrează un ton pozitiv, afirmând: „Sunt bine și mai puternică pe zi ce trece”.

Detaliile despre suferința prințesei Kate nu au fost dezvăluite, dar Palatul Kensington spune că este încrezător că ea se va recupera complet.

Continuă AICI:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*