Jumbo amână deschiderea magazinului din Sibiu

Jumbo a anunţat că amână construcţia magazinului de la Sibiu, din cauza problemelor de aprovizionare, potrivit retail.ro

Rezultatele financiare ale grupului Jumbo, prezent în Grecia, România, Bulgaria și Cipru, au fost afectate în primele luni din acest an, dar cifra de afaceri a grupului în primele șase luni a crescut cu 12,54%, ajungând la 313,78 milioane de euro, comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior. Anul acesta, asemenea anului trecut, produsele de casă au fost cele mai vândute articole la nivel de grup, cu 43,8% din total, fiind urmate de jucării, articole sezoniere, dulciuri și alte snack-uri.

Grupul a continuat achiziția de terenuri în Iași și Sibiu, unde Jumbo va deschide hiper-magazine cu suprafața de 14.000 de metri pătrați.

Deși grupul nu și-a redus din investiții, lipsa produselor cauzată de problemele în fluxul de aprovizionare duce la amânarea deschiderii de noi magazine și depozite, precum și lansarea unui magazin online pe piața locală. Excepție a făcut magazinul din Craiova, care a fost deschis în luna octombrie a acestui an.

Magazinul Jumbo de la Braşov este cel mai apropiat pentru sibieni.

Sursa foto: Jumbo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*