Județul nostru, vizat de o noua ALERTĂ meteo de VREME SEVERĂ

Meteorologii anunță cantități însemnate de precipitații, ninsori și intensificări ale vântului, vreme deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. În mai multe județe, printre care și Sibiul, va fi Cod portocaliu de ninsori abundente.

În intervalul luni ora 23.00 – miercuri ora 10.00, vremea va fi deosebit de rece și temporar vor fi precipitaţii mai ales în sudul, centrul şi estul teritoriului, iar în noaptea de marți spre miercuri (04/05 aprilie), aria acestora se va restrânge către nord-est.

În Transilvania se vor semnala precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare și local se va depune strat de zăpadă. Cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp şi pe arii restrânse, îndeosebi în sud-vest, 40…50 l/mp.

Marți între orele 2.00 – 22.00 va fi Cod portocaliu de ninsori puternice. În Carpații Meridionali și în sudul Carpaților Orientali va ninge abundent (30…50 l/mp) și se va depune strat de zăpadă consistent în special la altitudini mai mari de 1400 m. Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55…60 km/h și vor fi perioade în care va fi viscol și vizibilitate scăzută.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*