Jucători declarați liberi de contract

UPDATE: Gaz Metan îl „scoate“ de pe lista jucătorilor declarați liberi de contract pe Patricio Matricardi. Într-un comunicat emis în urmă cu puțin timp, a transmis condițiile în care jucătorii pot părăsi clubul.  „8 jucători și-au reziliat contractele cu formația noastră, sub condiția ca în termen de 5 zile să facă dovada că au semnat o altă echipă. În cazul în care nu își găsesc echipă, au posibilitatea să revină la Mediaș.

Cei 8 jucători sunt Vlad Morar, Răzvan Horj, Răzvan Trif, Răzvan Grădinaru, Gabriel de Moura, Octavian Vâlceanu, Mihai Lixandru și Ioan Filip. Aceștia au renunțat la toate drepturile financiare pe care le mai aveau de primit din partea clubului la data de 14 februarie. Mulțumim pentru toată munca depusă în tricoul alb-negru!“, a precizat azi Gaz Metan Mediaș.

ȘTIRE INIȚIALĂ. Cu restanțe salariale de mai multe luni, jucătorii veniți la Mediaș pentru bani și performanță părăsesc Gaz Metan. După Yuri, care s-a transferat de curând la CFR Cluj, aseară târziu și-au manifestat dorința de a pleca încă 9 jucători. Potrivit paginii Suporteri Gaz Metan Mediaș, aceștia au fost declarați liberi de contract, renunțând la salariile restante.

„Este oficial: Astăzi, 14 februarie 2022, nouă jucători ai echipei noastre au renunțat la pretențiile salariale restanțe și au devenit liberi de contract. Numărul jucătorilor pierduți de Gaz Metan Mediaș se ridică la 10 după transferul lui Yuri anunțat înaintea meciului cu CFR Cluj. Ceilalți nouă jucători care au părăsit echipa sunt: Octavian Vâlceanu, Răzvan Trif, Răzvan Grădinaru, Ioan Filip, Gabriel de Moura, Vlad Morar, Mihai Lixandru, Patricio Matricardi și Răzvan Horj. Aceștia au la dispoziție 5 zile pentru a-și găsi un nou angajament, în caz contrar se vor întoarce la Mediaș.“, a transmis aseară sursa citată.

Pentru etapele rămase de disputat până la finalul acestei ediții de campionat, lotul echipei Gaz Metan va fi completat cu juniori.

În acest moment, echipa medieşeană ocupă poziția a 14-a în Liga 1 și va întâlni Dinamo în deplasare, vineri, de la ora 19,55, în cadrul etapei a 27-a a sezonului regulat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*