Ironman ar putea deveni Ironwoman! Povestea IMPRESIONANTĂ a unei sibience ambițioase

Și-a descoperit pasiunea pentru sport din postura de mamă și soție, iar pandemia a înfruntat-o învățând să înoate precum doar cei care fac performanță pot. A demonstrat astfel că în sport, ca și în viață, nu este niciodată târziu să-ți depășești limitele.
FOTO: Consiliul Județean Sibiu / Facebook
Lăcrămioara Teodorescu este o sibiancă ambițioasă ce vrea să schimbe regulile în sportul de anduranță, iar Ironman să devină și Ironwoman, se arată într-o postare a Consiliului Județean Sibiu.
Pe 25 iunie ac, la Elsinore – Danemarca, Lăcrămioara va înota 1,9 km, va pedala alți 90 km, pentru ca, în final, să alerge 21,1 km. Toate acestea, într-un interval pe care-l estimează ca fiind cuprins între 6 și 7 ore.
Nu-i va fi greu pentru că alături, cu gândul și multă speranță, îi vor fi familia, prietenii, colegii și noi toți cei ce ne mândrim cu participarea primei sibience la o astfel de cursă.
Deja, Lăcrămioara este o câștigătoare, mai ales că, din Danemarca, va lupta pentru ca Fundația Polisano să strângă bani pentru operațiile copiilor cu afecțiuni ale cordului.
Putem să-i fim alături cu un gând bun, iar micuților bolnavi cu o donație: https://fundatiapolisano.galantom.ro/fundraising…/view…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*