IPJ Sibiu este în DOLIU. A murit Cătălina-Ioana Săbădușiu, agent de poliție criminalist

Polițiștii sibieni vor păstra mâine un moment de reculegere în memoria colegei lor criminalist, agentul de poliție Cătălina-Ioana Săbădușiu, care a murit în 3 martie. Tânăra, în vârstă de numai 25 de ani, a suferit de o boală nemiloasă.

Foto: Poliția Sibiu
”Odată cu încadrarea în M.A.I., ne pregătim să asistăm la durerea, tristețea și pierderile cetățenilor. Nu suntem pregătiți totuși să simțim noi aceste lucruri când vine vorba de unul dintre colegii noștri.
Ziua de 03 Martie 2023 va rămâne în amintirea noastră drept una dintre cele mai triste zile, ziua în care colega noastră, criminalist, agent de poliție Cătălina-Ioana Săbădușiu, a plecat spre cer.
În amintirea ei, pe data de 08 Aprilie vom păstra din nou un cuvenit moment de reculegere, ne vom ruga pentru odihna sufletului Cătălinei și îi vom cere bunului Dumnezeu să ne păzească de astfel de tragedii pentru totdeauna.
Va rămâne în amintirea noastră, mereu cu zâmbetul pe buze și cu pasiunea pentru criminalistică în suflet, ” este mesajul transmis de polițiștii sibieni.

Tânăra polițistă, în vârstă de numai 25 de ani, a suferit de o boală nemiloasă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*