Iohannis: În campania electorală, forțele politice au șansa să arate că au încheiat etapa spectacolului și a politicianismului | VIDEO

Președintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că și-ar dori ca în campania electorală pentru parlamentare politicienii să nu fie motivați de „goana după procente”, ci de respectul față de alegători, susținând că este momentul ca și clasa politică să se maturizeze.

„Mi-aș dori ca în această campanie nu goana după procente să-i motiveze pe politicieni, ci respectul față de alegători. Electoratul s-a maturizat. Este momentul ca și clasa politică în ansamblul ei să o facă. Cred că în această campanie forțele politice au șansa de a arăta că au încheiat ele însele etapa promisiunilor goale, a spectacolului fără substanță și a politicianismului”, a spus șeful statului, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres. El a susținut că minoritățile naționale au „într-un fel un avantaj” în alegeri, nefiind „sub presiunea procentelor, chiar așa mult ca și ceilalți competitori electorali”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*