Invitație la lectură: titluri noi la biblioteca ASTRA

Vara aceasta, vizita la Biblioteca ASTRA Sibiu poate deveni savuroasă ca o înghețată cu iz de poveste pentru cititorii care doresc să ia o pauză de la căldura toropitoare de afară. Colecțiile generoase de carte din Compartimentul pentru Adulți se actualizează cu noi titluri pentru toate gusturile, oferind utilizatorilor o experiență literară diversificată și captivantă.

foto: Biblioteca ASTRA

Bibliotecarii sibieni din cadrul Compartimentului Catalogare introduc în bibliotecă – uriaș tezaur cultural – volume din diferite domenii: beletristică, științele comunicării, dezvoltare personală, critică literară, istorie, geografie și turism, art ăculinară, ficțiune, science fiction, ezoterism, medicină alternativă.

foto: Biblioteca ASTRA

„Oricine poate găsi o carte preferată și își poate îmbogăți perspectivele asupra lumii și a propriei vieți. Și, cum lecturile bune dau dependență, suntem siguri că veți redescoperi plăcerea de a merge la bibliotecă și farmecul de a vă cufunda în lumi ascunse dincolo de toropeala covârșitoare a unei veri aride.
Lăsăm mai jos imagini cu recomandări de lectură care au atras atenția echipei de bibliotecari astriști – fiecare ar vrea să citească un anumit gen, un autor sau un titlu, așa că ne-am hotărât să împărtășim cu voi preferințele. Desigur, avem suuuute de alte volume care intră la raft…. calde ca vara.
 Vă invităm cu drag să explorați volumele nou introduse în colecțiile Compartimentului pentru Adulți și să ne scrieți în comentarii titlurile preferate”, transmit reprezentanții Bibliotecii ASTRA.

foto: Biblioteca ASTRA

foto: Biblioteca ASTRA

foto: Biblioteca ASTRA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*