Învinse de suedeze

Perechea română formată din Elizabeta Samara și medieșeanca Andreea Dragoman a fost eliminată azi din competiția de dublu feminin la WTT Contender Nova Gorica 2022 (Slovenia).

foto: facebook/FRTM

Fetele noastre au cedat în sferturile de finală după un meci extrem de strâns și spectaculos în fața suedezelor Linda Bergstrom/Christina Kallberg, scor 2-3 (10-12, 9-11, 11-6, 11-6, 8-11).
Într-un alt sfert de finală, românca Adina Diaconu alături de perechea ei Maria Xiao (Spania) a trecut de Tatiana Kukulkova/Ema Labosova (Slovacia), scor 3-1 (11-13, 11-7, 11-8, 11-9). Și-a asigurat practic medalia de bronz.

La simplu feminin, medieșeanca Andreea Dragoman a părăsit competiția în runda a 4-a, fiind învinsă de Annett Kaufmann (Germania), care s-a impus cu 3-0 (11-5, 11-8, 11-6). Ar putea fi răzbunată chiar azi de partenera sa de la dublu, Elizabeta Samara, care o va întâlni în optimi pe nemțoaică din postura de ultimă româncă în competiție.

Speranțele României la această competiție se leagă și de Iulian Chiriță, care a avansat până în optimi la simplu masculin, dar și la dublu mixt, azi fiind programat meci în sferturi între Cristian Pletea/Adina Diaconu – Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs.

Programul și toate rezultatele sportivilor români sunt pe site-ul FRTM

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*