Investitorii germani au adus Tarom la Sibiu

Conducerea Tarom apreciază că deschiderea rutei București – Sibiu – Stuttgart reprezintă un avantaj consistent pentru întărirea industriei româno-germane din regiune, prezența acestor companii find, de fapt, motivul pentru care operatorul a relansat legătura Sibiului cu Capitala.

Ruta București-Sibiu-Stuttgart a fost inaugurată pe data de 15 iulie de către operatorul național Tarom.

Werner Wolff

Directorul general al Tarom, Werner Wolff, a declarat astăzi, la Sibiu, că unul dintre principalele motive pentru care compania a decis deschiderea acestei noi rute îl reprezintă potențialul de creștere și consolidare pentru industria româno-germană din regiune. “Marquardt, Siemens, Star Transmission, Bosch, Continental sunt doar câteva exemple de companii germane care au găsit modelul succesului în Sibiu. Trebuie să fim conștienți de forța “magnetică” a Sibiului pentru investitorii germani, și nu numai. De aceea, Tarom dorește să facă parte din acest model de succes, să contribuie la dezvoltarea relațiilor română-germane din regiune, să reducă distanța dintre cele două lumi, pe calea aerului. După Munich, pasul firesc pentru noi a fost Stuttgart”, a subliniat Werner Wolff, într-o conferință de presă.

„Extinderea operațiunilor Tarom pe Aeroportul Internațional Sibiu este o veste bună pentru sibieni. Salutăm cursa Sibiu-București, foarte importantă pentru noi și din perspectiva evenimentelor în care Sibiul este implicat în 2019. În egală măsură, ne bucură noile curse către cele mai căutate destinații din Germania”, a declarat Christine Manta-Klemens, vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu.

„Procesul de dezvoltare de rute al companiei naționale Tarom demarat încă de la începutul acestui an își face simțită prezența și în ceea ce privește destinațiile operate de pe aeroportul din Sibiu. Astfel, prin reluarea cursei interne București – Sibiu, se dă curs nevoii de conexiune a mediului de afaceri și nu numai. Totodată, diversificarea opțiunilor de călătorie prin introducerea zborurilor operate de Tarom spre Stuttgart, consolidează actuala rețea de rute”, a declarat Marius Ioan Gîrdea, director general al Aeroportului Internațional Sibiu.

Marius Ioan Gîrdea

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*