FOTO, VIDEO: UPDATE: Inundațiile fac din nou ravagii la noi

Având în vedere precipitațiile înregistrate în această după-amiază, mai multe gospodării și locuințe au fost afectate de inundații.

 

Foto, video: ISU Sibiu

La acest moment pompierii militari sibieni intervin 7 motopompe, pe mai multe străzi din municipiul Sibiu pentru scoaterea apei.

Este vorba de locuințe sau gospodării de pe străzile: Dealului, Vasile Cârlova, Anatol France, Dr. Ștefan Stânca și strada Carpen.

De asemenea, se intervine și în localitatea Bungard unde a fost inundat subsolul unei case.

UPDATE: În urma precipitațiilor înregistrate în această după-amiază 20 de pompieri militari sibieni au acționat pentru scoaterea apei din aproximativ 25 de locații (subsoluri de case – pivnițe, garaje subterane, gospodării-curți).

S-a acționat cu un număr total de șase motopompe transportabile, o motopompă renorcabilă, opt electropompe, o autospecială de stingere, o autoscisternă și 6 autospeciale de primă intervenție.

S-a intervenit pe următoarele străzi pentru evacuarea apei: Dealului, Vasile Cârlova, Anatol France, Dr. Ștefan Stânca, Carpen, Bungardului, Ștefan cel Mare, Moldoveanu, Locomotivei, Henri Coamndă, Johann Sebastian Bach, Bungardului, Petru Poni, Fabricii, Fântânii, Lupeni, Turghenev, Lebedei, Călugăreni,, Ilarie Chendi, Maramureșului, Călțunul și Strungului.

De asemenea, s-a intervenit pentru degajarea unui copac și a unui stâlp de lemn căzute, pe strada Spartacus din municipiul Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*