INUMAN. Câine legat de un cilindru metalic pe şantierul de pe A3, în Tureni. Animalul era fără apă în plină caniculă.

Un câine a fost legat de un cilindru metalic pe şantierul de pe A3, în Tureni. Animalul nu avea apă în plină caniculă. Stăpânul a fost identificat şi sancţionat.

Foto: Sarra Stoian – Protectia Animalelor Cluj – Grup Facebook

Poliţiştii au demarat verificări în urma unei postări publicate pe grupul de Facebook Protecţia Animalelor Cluj, unde se aflau informaţii referitoare la condițiile nepotrivite în care se afla un câine. Animalul era legat de un cilindru metalic pe şantierul de pe A3, în Tureni, fără strop apă, în plină caniculă, scrie Monitorul de Cluj.

„La data 22 iunie a.c., în urma unei postări publicate pe o platformă de socializare, în cadrul unui grup, referitoare la condițiile nepotrivite în care se afla un exemplar canin, fiind legat de un cilindru metalic pe șantierul centurii de legătură între Autostrada A3 și DN1 E60, în comuna Tureni, neavând sursă de apă, polițiștii Biroului Pentru Protecția Animalelor au demarat verificările necesare”, a transmis IPJ Cluj.

Stăpânul, identificat şi sancţionat

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii au stabilit că patrupedul aparține unui bărbat de 38 de ani, din comuna Tureni, care l-ar fi mutat temporar în acel loc.

„În urma verificărilor efectuate, acesta a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor, pentru nerespectarea obligațiilor deținătorilor de animale”, a transmis IPJ Cluj.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*