Mihail și-a luat viața, după ce a lăsat pe Facebook mesaje pentru fiicele și fiul lui. Prietenilor nu le vine încă să creadă ce s-a întâmplat: „Mare greșeală ai făcut, Mișule!”

Un cunoscut om de afaceri din Bistrița, Mihail Belei, și-a luat viața luni noaptea, în București, lăsând în urmă o imensă durere și multe semne de întrebare, titrează Antena 1.

Bărbatul s-a spânzurat de una dintre schelele pe care le avea montate la casa sa din București, luni la miezul nopții. A scris mai multe mesaje pe Facebook, adresate copiilor lui, cu câteva minute înainte să moară.

Zece minute mai târziu a postat din nou, de această dată două videoclipuri, primul primul al Piesei Lacrimile-Jo, al doilea al piesei „Nu mă uita”- Ioana Ignat.

Bărbatul, scrie Bistrițeanul, ar fi avut o tentativă de sinucidere și în timpul zilei de luni, când a provocat un accident în urma căruia s-a ales doar cu câteva contuzii.

Mihail Belei a deținut mai multe afaceri în Bistrița, până în urmă cu câțiva ani, când a părăsit orașul. A deținut o șaormerie, un ziar online, dar și o agenție de publicitate. A fost fiul lui Mihail Belei, un cunoscut fost șef de la Pașapoarte.

Prietenii sunt încă înmărmuriți de gestul lui Mihail și pagina lui de Facebook abundă de mesaje, toate certându-l parcă pe bărbat: „Ce ai putut sa faci, omule ??? Mare greșeală ai făcut Mișule… Mare pacat…… Ptr decizia luata. .. DUMNEZEU SA TE IERTE!!! Dzeu sa te ierte misu …mare greseala ai facut…bunul.meu coleg de banca…”, sunt doar câteva dintre ele.