Interstar-Rapid 2-2, în semifinalele Cupei Elitelor U16! Returul e miercuri, la București

Juniorii U16 de la Interstar Sibiu au remizat cu Rapid București, ieri, pe terenul sintetic de la Municipal, în meci tur din cadrul semifinalelor Cupei Elitelor U16. Sibienii vor susține returul miercuri 5 aprilie, de la ora 16. În cealaltă semifinală, Farul a învins FCSB cu 2-0.

Echipa sibiană a învins, pe rând, în 16-imi, LPS Bihorul Oradea (scor 2-0), apoi în optimi AFC Dunărea 2005 Călăraşi, scor 6-0, după care, în sferturi a eliminat-o pe Universitatea Craiova, principala rivală din campionat, scor 2-1.

Interstar s-a bazat, la primul meci din semifinala cu Rapid, pe următorul lot de jucători: Cosma, Săpun, Mogoe, Branzoiu, Vaida, Tatu, Pop, Bârghis, Lenghel, Vasiloiu, Kielhorn, Cândea, Musteață, Deac, Frățilă, Șerb, Damian și Fîntînă. „Calificarea se joacă la București, în 5 aprilie. Interstar U16 a remizat 2-2 pe propriul teren în prima manșă a semifinalei Cupei Elitelor U16. Pentru echipa noastră a marcat Lenghel în două rânduri. Felicitări copii și mult succes în retur!!! Istoria continuă să se scrie… Pentru că ne place fotbalul!!!“, a transmis Interstar Sibiu.

Am început puțin timorați, afectați de miza jocului, dar am revenit, iar în repriza a doua am făcut un joc foarte bun, am arătat forța grupului. Așteptăm returul cu speranță. Avem un grup superb, cu jucători talentați, care nu se vor opri aici cu performanțele. Mulțumim susținătorilor (interstariști și nu numai) care au umplut tribuna de pe MUNICIPAL dovedind că Sibiul are în continuare un centru puternic la copii și juniori. Ne-am bucura cu toții ca sibienii sufletiști să sprijine acești copii deosebiți, cu gândul și nu numai, în vederea returului de la București“, a transmis Caius Băra, Președintele Asociației FC Interstar.

În Liga Elitelor U16, FC Interstar Sibiu e pe locul secund în play-off, la 4 puncte în spatele Universității Craiova, cu patru etape rămase de disputat în cadrul seriei a 3-a. Următorul meci e în cadrul etapei a 8-a, sâmbătă 8 aprilie, de la ora 10, la ACS Campionii Fotbal Club Argeş. Derbiul seriei, AS FC Interstar Sibiu – Universitatea Craiova, din etapa a 7-a, a fost reprogramat pentru miercuri 19 aprilie, de la ora 16.

CLASAMENT Liga Elitelor U16 după etapa a 6-a a play-off-ului

sursa: FRF

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*