Întâlnirea ONG-urilor, la Biblioteca Astra

Biblioteca Astra va găzdui cea de-a doua ediție a ONG MeetUp 2023, organizat de Institutul European de Impact Social (ESI). Evenimentul va avea loc luni, 27 februarie, de la ora 16.00.

Institutul European de Impact Social (ESI) organizează ONG MeetUp 2023, ediția a II-a. Evenimentul va avea loc la Biblioteca Astra corp B, etaj 5, American Corner, în data de 27 Februarie 2023, ora 16.00, dată la care va fi sărbătorită  Ziua Mondială a ONG-urilor – World NGO Day.

Scopul acestui eveniment este de a facilita comunicarea și interacțiunea la nivelul ONG-urilor sibiene active în diferite domenii de specialitate.

ONG MeetUp reprezintă o oportunitate excelentă de a întâlni alte organizații din aceeași arie de interes, de a schimba idei și de a dezvolta parteneriate.

Invitatul evenimentului este Leonidas Skerletopoulos (Social Marketing Behavior Change Institute, Grecia) care ne va împărtăși din experiența sa internațională în materie de marketing social și schimbări comportamentale în ONG.

”Inițiativa ONG MeetUp 2023 dorește să facă auzită vocea oamenilor de bine din spatele asociațiilor sibiene, care sunt invitate să își prezinte proiectele și ariile de expertiză”, transmit organizatorii evenimentului.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*