Întâlnire cu primăvara! Ingrediente: voie bună, sănătate și un puternic sentiment de comunitate

În urmă cu un an, Urban Bike Revolution și-a propus să dedice o zi deschiderii sezonului velo, zi pe care să o transforme în tradiție. Această zi va fi 1 mai, iar în acest an se va sărbători din nou printr-un tur pe străzile orașului, plecarea fiind din Piața Mare începând cu ora 15.00. Este o ocazie fantastică de a scoate biciclete din garaj.

FOTO: arhivă Urban Bike Revolution

„La acest eveniment invităm în special familiile cu copii să ni se alăture, fiind una din puținele oportunități de a explora orașul  în siguranță pe bicicletă. Ca în fiecare an am solicitat spijinul Serviciului Rutier din cadrul IPJ Sibiu pentru a ne oferi protecție, făcând din acest eveniment o experiență sigură și plăcută pentru toată lumea. Haideți să profităm de această ocazie pentru a arăta cât de mult ne place să mergem cu bicicleta și cât de mult înseamnă acesta pentru noi ca și comunitate”, declară Andrei de la Urban Bike Revolution.

Pentru participare este nevoie doar de entuziasm, energie și bună dispoziție.

Link-ul evenimentului se găsește aici: https://facebook.com/events/s/deschidem-sezonul-velo-tur-cu-/1640983129738347/

Acțiunea face parte din proiectul Laboratorul de Mobilitate Urbană și este co-fonanțat de Primăria Municipiului Sibiu, prin agenda Comunității și sprijinit de Green Hill, DeniUtilCom și ActionSport.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*