Inițiativă UNICĂ în Sibiu, marca ”Adulmecătorii”: cursuri gratuite de dresaj și socializare pentru prietenul patruped

Școala Privată de Dresaj Canin ”Adulmecătorii” vine cu o inițiativă nouă și absolut inedită pentru Sibiu: cursuri GRATUITE de dresaj canin și socializare. Toți sibienii care au un cățel și nu își permit să plătească cursuri de dresaj, sunt așteptați în Dealul Dăii.

Foto: Școala Privată de Dresaj ”Adulmecătorii”

Cursurile se vor desfășura începând cu data de 1 iulie, pe întreg parcursul lunii, în weekenduri. Se pot încrie și pot participa absolut toți sibienii care au un cățel, fie că e de rasă sau nu, fie că e adoptat sau nu.

”Sunt foarte mulți oameni care nu își permit cursuri de dresaj și astfel nu au informațiile necesare și nu știu cum să pună în practică dresajul cățelului. Prin organizarea acestor cursuri gratuite ne dorim să îi învățăm pe stăpânii de câini cum să comunice cu prietenul lor patruped, cum să-l educe și să-l integreze mai ușor în familie. Și aici un rol important îl au și copiii, care sunt invitați să ia parte la aceste cursuri împreună cu părinții și cu prietenul lor cu codiță.

De asemenea, știm că sunt oameni care iubesc animalele, salvează și adoptă căței ai străzii. Suportă chetuieli mari cu veterinari și tratamente pentru animăluțele salvate, așadar noi vrem să venim în întâmpinarea lor măcar cu partea de dresaj.

Trebuie să menționăm faptul că aceste cursuri de dresaj sunt personalizate, în funcție de fiecare cățel în parte.”, explică Victoria Hadăr, administratorul Școlii de Dresaj Private și a Pensiunii canine ”Adulmecătorii”.

 

Tot ea ne explică de unde a venit ideea acestor cursuri gratuite. ”Anya, fetița noastră, înnocența ei specifică copiilor a fost cu ideea. Iar noi am găsit o variantă pentru a face ceva cu suflet și din suflet pentru bucuria omului alaturi de îngerii cu codiță!”, conchide Victoria

Cum vă puteți înscrie pentru aceste cursuri? Foarte ușor. Luați legătură cu Adulmecătorii pe facebook, mail, whatsapp sau telefon. Toate datele de contact le găsiți pe https://www.facebook.com/adulmecatorii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*