Îngerii păzitori ai animăluțelor abandonate au nevoie de sprijinul sibienilor. Este ultimul an în care puteți dona 3,5% din impozit!

Este ultimul an în care puteți dona 3,5% pentru animăluțele salvate de Animal Life Sibiu. În 2023 voluntarii asociației au ridicat din stradă 370 de câini și pisici și au găsit familii pentru 344 dintre ele.

Foto: Arhivă
Doar până 24 mai 2024 mai puteți redirecționa 3,5% din impozitul dvs pe venit pentru a sprijini activitatea Animal Life Sibiu, acesta fiind ultimul an în  care este disponibilă această facilitate.
Numai în 2023 asociația a salvat de pe străzi 370 de câini și pisici și a găsit familii pentru 344 dintre ei. Momentan, în adăposturile asociației sunt îngrijite 250 de animăluțe.
„Noi dăm 100%, alegeți ca dumneavoastră să dați pentru noi 3,5%!
Animal Life a crescut împreună cu voi, cei care ați crezut în noi și pentru asta vă mulțumim
Împreună am reușit sa construim o echipa care anul trecut a ridicat din strada 370 de caini și pisici, a oferit familii pentru 344 dintre ele! Continuăm să îngrijim peste 250 de suflete aflate în grija noastră și să ajutăm de câte ori se poate animalutele în nevoie.
Printr-un simplu formular puteti sa direcționați către noi bani din impozitul vostru pe venit din 2023, care altfel vor merge la stat!
Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati formularul aici: https://animallife.ro/doneaza să vă completați datele și să îl depuneți la sediul ANAF din orașul dvs de reședință. Puteți opta și să îl trimiteți la ANAF prin poștă”, transmit reprezentanții Animal Life Sibiu.
Aveți de asemenea și opțiunea de a completa și lăsa formularul direct la cabinetele veterinare:
– Clinica Veterinară Sky Vet – str. E. A. Bielz, nr. 54, Sibiu
– Clinica Veterinară Exclusive Vets – str. Bahluiului, nr.18, Sibiu
– Clinica Veterinară Red Vets – str. General Vasile Milea nr 22, Sibiu
sau îl puteti completa online aici:
și sa îl trimiteți pe e-mail: animallife.ro@gmail.com
Formularul 230 trebuie depus până cel târziu la data de 24 mai 2024!
Acesta este ultimul an în care există această facilitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*