Inevitabil! Este din nou aglomerație pe DN 7

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că sunt înregistrate valori de trafic foarte ridicate pe DN 7, în zona localității Boița, județul Sibiu, acolo unde se execută lucrări de reparații asupra carosabilului și sunt impuse restricții de circulație.

FOTO: arhivă 

Traficul este și oprit pe alocuri la intervale de timp ce sunt necesare efectuării lucrărilor, astfel că se îngreunează și mai mult circulația, fiind în prezent formate coloane kilometrice de vehicule, pe ambele sensuri de mers.

Din această cauză, s-a format coloană auto și pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, pe sensul dinspre Sibiu către Boița, care se întinde pe o lungime de aproximativ 5 kilometri.

Evitați acest traseu dacă este posibil, iar dacă vă aflați în trafic, conduceți cu mare atenție, păstrând o distanță corespunzătoare care să vă permită să frânați în condiții de siguranță și asigurați-vă foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuați, evitând depășirile periculoase. Circulați cu răbdare, în mod responsabil!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*