Indisciplină. Au curs amenzile pentru sibienii care nu respectă carantina sau izolarea

955 de persoane au fost verificate în ultimele 24 de ore cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina.

De asemenea, au fost verificate 72 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 252 de mijloace de transport, din care 10 mijloace de transport în comun.

S0au dat 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.500 de lei, dintre care 8 sancțiuni în valoare de 500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție sanitară.

O femeie în vârstă de 30 de ani și un bărbat în vârstă de 32 de ani, ambii din orașul Agnita, au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare după ce au fost depistați încălcând măsura carantinei.

De asemenea, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Sebeșu de Jos și un bărbat în vârstă de 37 de ani, din localitatea Buzd, au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare pentru nerespectarea măsurii izolării.

În weekend, verificări au făcut și jandarmii, în zonele aglomerate de pe raza județului. De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de informare în stațiunile Păltiniș și Bâlea.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au aplicat 34 de avertismente scrise și patru amenzi în valoare de 8500 de lei pentru nerespectarea măsurilor /interdicțiilor dispuse în această perioadă.

Ieri, un bărbat din județul Sibiu, în vârstă de 54 de ani, a fost sancționat pentru nerespectarea măsurii izolării, iar în acest caz, jandarmii au întocmit actele de sesizare privind infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, cercetările fiind continuate de polițiștii sibieni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*