Incredibil!! Și-a scos colega din birou PRIN ușa de sticlă.

Un economist la o instituție din Cluj-Napoca a fost trimis în judecată după ce și-a împins o colegă în ușa de sticlă de sticlă, care s-a spart, scrie clujust.ro, citat de Monitorul de Cluj.

Foto: pixabay.com

Potrivit clujust.ro, un funcționar public care era angajat pe postul de economist și-a împins colega în ușa de sticlă care s-a spart ulterior. Incidentul ar fi avut loc în data de 23 februarie 2021.

Judecătorii Curții de Apel Cluj au decis amânarea aplicării pedepsei de un an și o lună de închisoare, plus muncă în folosul comunității.

Potrivit actelor depuse la dosar, acuzatul a susținut că a fost provocat de către victimă.

„Inculpatul a arătat instanței de fond, dar și organului de urmărire penală, faptul că, deși este regretabil ce s-a întâmplat, acesta a fost provocat chiar de către partea vătămată care i-a cerut să întocmească un anumit act și care nu mai pleca din biroul acestuia. Nu este pentru prima oară, când a fost umilit de către persoana vătămată, care ori de câte ori are ocazia să îi ceară să întocmească unele situații sau alte îndatoriri de serviciu, nu se rezuma doar la a solicita, ci insista asupra formei sau asupra termenului”, se arată în actele depuse la dosar.

Citește continuarea articolului pe clujust.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*