Inconștiență maximă! O mamă a ieșit la plimbare cu mașina, cu copilașul de 9 luni în brațe la volan

O tânără de 25 de ani din oraşul Borşa a fost filmată cu bebeluşul în braţe în timp ce conducea autoturismul, imagini care au apărut pe o reţea de socializare, scrie Monitorul de Cluj.

FOTO: pexels.com

O tânără de 25 de ani din oraşul Borşa a fost filmată cu bebeluşul în braţe în timp ce conducea autoturismul, imagini care au apărut pe o reţea de socializare, a informat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, citat de Agerpres.ro

„Poliţiştii din Borşa s-au sesizat în urma apariţiei, în mediul online, a unui clip video în care apare o conducătoare auto care conduce un autoturism, cu un bebeluş în braţe. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat conducătoarea auto ca fiind o tânără de 25 de ani, din Borşa. Aceasta nu a avut fixată centura de siguranţă şi şi-a transportat fiul de 9 luni în braţe, pe scaunul şoferului, fără a fi fixat şi prins cu ajutorul dispozitivelor obligatorii de fixare în scaune pentru copii, omologate”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Potrivit sursei citate, conducătoarea auto a fost sancţionată contravenţional conform art. 36, alin. 1, din OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 825 de lei.

„În cauză, urmează să fie sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului pentru efectuarea de verificări”, a adăugat Ionela Cosma.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*