Inconștiență maximă! Minor de 17 de ani prins băut, drogat şi fără permis pe o motocicletă

Un tânăr de 17 ani a fost prins de polițiști în timp ce mergea pe centura orașului Drobeta-Turnu Severin cu o motocicletă fără numere de înmatriculare, scrie Monitorul de Cluj.

Foto: Arhiva Mesagerul de Sibiu

Polițiștii au constatat că tânărul era băut, drogat și nu avea permis.

Un tânăr de 17 ani a fost prins, vineri seara, de polițiștii din Mehedinți în timp ce mergea neregulamentar pe motocicletă.

Potrivit IPJ Mehedinți, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta-Turnu Severin, un tânăr de 17 ani în timp ce conducea un motociclu, fără a avea montate plăcute cu numere de înmatriculare și fără a poseda permis de conducere.

La solicitarea polițiștilor, tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 17 martie a.c., ora 18.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat,în trafic, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta-Turnu Severin, un tânăr de 17 ani în timp ce conducea un motociclu, fără a avea montate plăcute cu numere de înmatriculare și fără a poseda permis de conducere. La solicitarea polițiștilor, tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul Drugtest care a indicat o valoare pozitivă la substanța cannabis. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Mehedinți, citat de jurnalulolteniei.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*