Incident nefericit în municipiul Sibiu! Traumatisme după ce a lovit o tânără, apoi s-a dezechilibrat și a căzut

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident în care un biciclist în vârstă de 80 de ani a acroșat o tânără de 21 de ani pe trecerea de pietoni, s-a dezeclibrat și a căzut.  Incidentul a avut loc la intersecția străzilor Luptei cu Nicolae Iorga din Sibiu. Biciclistul a fost transportat la spital conștient, în timp ce tânăra a refuzat examinarea medicală. Traficul nu a fost afectat semnificativ.

FOTO: arhivă Mesagerul de Sibiu

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Sibiu, bărbatul în vârstă conducea o bicicletă pe strada Nicolae Iorga și, în timp ce viraja la dreapta pe strada Luptei, a intrat în coliziune cu tânăra. În urma impactului, biciclistul a pierdut echilibrul și a căzut pe carosabil.

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Sibiu a trimis un echipaj la locul accidentului. Bărbatul în vârstă a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis, traumatism la membrul inferior și excoriații la nivelul feței. A fost transportat conștient la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Sibiu pentru investigații suplimentare și tratament.

În schimb, tânăra implicată în accident a refuzat examinarea medicală, iar starea sa de sănătate nu a fost grav afectată.

Din fericire, incidentul nu a generat probleme majore de trafic în zonă.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului și eventualele responsabilități ale părților implicate.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*