Incident GRAV! Fetiță OPĂRITĂ la grădiniță cu apa fierbinte din calorifer

O fetiță de 6 ani din Deva a ajuns la spital, după ce robinetul unui calorifer s-a defectat, iar apa fierbinte a opărit-o pe față. Copila și educatoarea, care s-a așezat în fața șuvoiului de apă să-i ferească pe ceilalți micuți, au ajuns la spital.

Foto. ISJ Hunedoara / Facebook

Două anchete au fost deschise în urma incidentului, atât de polițiștii Inspectoratului Școlar Hunedoara, dar și de polițiști, care cercetează o posibilă vătămare corporală din culpă, informează Antena 1.

Totul s-a întâmplat ieri dimineață, la Grădinița cu program prelungit nr.7 din Deva. În timp ce copiii se jucau, robinetul unui calorifer a cedat, iar din el a început să țâșnească apă fierbinte. Jetul, a cărui temperatură ajunge la 70 de grade, a stropit-o pe fetiță în zona feței, dar și pe educatoare, care a încercat să oprească robinetul respectiv.

„La data de 27 februarie 2023, ora 09:30, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, în  incinta unei grădinițe din municipiul Deva, o minoră în vârstă de 6 ani, a fost stropită accidental cu apă fierbinte la nivelul feței  de la caloriferul clasei. Poliţiştii ajunși la fața locului, au constatat că, minora, în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla în sala de clasă  a unei unități de învățământ  preșcolar din municipiul Deva, la un moment dat, din cauza unei defecțiuni la robinetul unui calorifer utilizat  pentru încălzirea  sălii de clasă, a fost stropită  cu apă fierbinte în zona feței, fiind rănită ușor”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.

Continuarea AICI:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*