FC Hermannstadt începe returul

Echipa sibiană FC Hermannstadt este gata de returul Ligii a IV-a. Astfel, prima etapă din retur va avea loc în data de 12 martie. FC Hermannstadt va juca în deplasare împotriva celor de la ASA Sibiu.

fotbalisti la fodorMeciul se va juca pe Stadionul Municipal, sâmbătă, de la ora 11. Reamintim că în meciul tur scorul a fost 2 – 0 pentru FC Hermannstadt.

Pas greșit în Cupa României

Echipa sibiană a fost eliminată, sâmbătă, din Cupa României, FC Hermannstadt vs Păltiniș Rășinari 0 – 1. „Din păcate, am primit o lecție din care trebuie să învățăm. Fotbalul nu iartă atunci când nu dai totul pe teren. Un meci pierdut cu 0 – 1, pe un stadion cu peste 500 de spectatori, vreme minunată pentru fotbal și gazon foarte bun. Felicitări adversarilor noștri! Mulțumim publicului prezent la joc, cu rugămintea de a rămâne alături în vederea partidelor care vor urma. Sibienii care au fost la meci au plecat cu siguranță dezamăgiți de rezultat, dar sperăm sa fie răbdători cu noi și să ne susțină în continuare“, susțin responsabilii echipei.

Pentru FC Hermannstadt au jucat: Zăvoi, Cristiu, Genescu, Băra, Mărginean, Câmpean, Greavu, Simion (Bîrza min. 84), Tătar, Vlaic (Tineiu min. 30 și Bîgu min. 80), Seiwerth (Rogozan min. 55).

FC Hermannstadt a dat flori de 8 martie

Jucătorii FC Hermannstadt au ținut să le facă un cadou sibiencelor, de 8 Martie. Aceștia au împărțit flori femeilor care au trecut prin centrul Sibiului. Totodată, un grup de jucători a călcat și pragul Primăriei Sibiu, pentru a face acest gest. Aceștia au stat de vorbă câteva minute și i-au oferit o floare primarului interimar al Sibiului, Astrid Cora Fodor.

O nouă victorie

În Campionatul de Minifotbal Luceafărul Sibiu 2015-2016, Tricolorii vs. FC Hermannstadt 4 – 8 (1-6). În 5 martie, la Baza Sportivă Luceafărul, s-a disputat meciul contând pentru etapa 24 din cadrul campionatului. Hermannstadt a câștigat, fără emoție, cele trei puncte puse în joc.

Pentru FC Hermannstadt au jucat: Căbuz, Zăvoi, Băra, Coțofan, Greavu, Petrescu, Seiwerth, Simion, Bîgu și Mărginean. Pentru echipă au marcat: Mărginean – 3 goluri, Petrescu – 2 goluri, Simion, Coțofan și Bîgu – câte un gol.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*