Începe faza a doua a campionatului. BC CSU Sibiu primește vizita Timișoarei

BC CSU Sibiu începe faza a doua a Ligii Naționale de Baschet cu un meci pe teren propriu, în compania celor de la BC SCM Timișoara. Partida se va disputa mâine, de la ora 18:00, și va fi transmisă LIVE pe Digi Sport 4.

Baschetbaliștii sibieni revin vineri, pe parchetul Sălii Transilvania, după aproape trei săptămâni de pauză.  Înaintea partidei cu Timișoara, Dan Fleșeriu a declarat:”Am avut o pauză destul de lungă pe care nu ne-am fi dorit-o. Am încercat în această perioadă să jucăm câteva amicale cu echipe din liga întâi, dar din păcate nu am reușit, iar băieții sunt nerăbdători să înceapă meciurile. Din păcate avem câteva probleme de sănătate, dar sper ca până la ora meciului acestea să fie  rezolvate. Timișoara are în sezonul acesta o echipă foarte bună și, chiar dacă am reușit să îi învingem de două ori, chiar și la ei acasă, nu înseamnă că plecăm ca favoriți. Sper totuși ca publicul să ne ajute și de data aceasta, să câștigăm încă o dată alături de ei, asigurându-ne astfel șansele de a ne clasa pe unul din locurile care ne dau avanjatul în primul tur al PlayOff-ului”, a spus Dan Fleșeriu.

În prima fază a competiției, echipa noastră s-a impus pe teren propriu, în partida cu BC SCM  Timișoara, scor 80-77, iar în deplasare scorul a fost tot în favoarea noastră: 73-72.

Partida de vineri, 3 martie 2017, se dispută de la orele 18.00, în Sala Transilvania și va fi transmisă LIVE pe DigiSport

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*