Încep antrenamentele pentru Maratonul Internațional Sibiu!

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu organizează, începând de marți, 2 aprilie, antrenamente oficiale pentru Maratonul Internațional Sibiu 2024. La fel ca în ultimii ani, îi invită pe cei care și-au propus să participe la cel mai mare eveniment filantropic de alergare din țară la ședințele săptămânale de pregătire: marțea, pe Stadionul Municipal, iar joia și sâmbăta în parcul Sub Arini. Taxa de intrare pe stadion va fi de 5 lei pentru fiecare antrenament, anunță organizatorii. „În 2 aprilie, toate drumurile duc spre… Stadionul Municipal Sibiu. Hai alături de noi și Clubul Sportiv Comunitar Sibiu să dăm împreună startul antrenamentelor oficiale pentru MIS 2024. Dani Troancă te cheamă la start, marțea viitoare, de la ora 18:30. Vii?“, este îndemnul celor de la Clubul Sportiv Comunitar Sibiu.

foto: facebook/Clubul Sportiv Comunitar Sibiu

Antrenamentele vor fi conduse de antrenorii Dani Scrob si Dani Troancă, de la Clubul Sportiv Comunitar Sibiu.

Foto: facebook/Clubul Sportiv Comunitar Sibiu

„Alergi (și) în acest an la Maratonul Internațional Sibiu? Hai să te antrenezi săptămânal alături de noi! Indiferent ce target ți-ai propus, dacă plănuiești să alergi 5 sau 42 de km, ba chiar vrei să experimentezi noua probă de mers, ne-am bucura să ne desfășurăm antrenamentele împreună, așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani. Notează data în calendar, căci dăm startul antrenamentelor din 2 aprilie!

𝐂𝐮 𝐜𝐢𝐧𝐞? Cu antrenorii și prietenii MIS, Dani Scrob si Dani Troancă, de la 𝐂𝐥𝐮𝐛𝐮𝐥 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯 𝐂𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮, care te vor ajuta să-ți depășești limitele. Dacă pleci la drum cu impresia că poți alerga doar 5 km, ei bine, cu siguranță îți vor demonstra că poți 10. Sau chiar mai mult.

𝐔𝐧𝐝𝐞? Pe Stadionul Municipal Sibiu, marțea de la 18:30, iar joia de la 18:30 și sâmbăta de la 09:00 în parcul Sub Arini, cu întâlnire în fața stadionului. Taxa de intrare pe stadion va fi de 5 lei pentru fiecare antrenament.

𝐃𝐞 𝐜â𝐧𝐝? Din 2 aprilie, ora 18:30 (ne întâlnim la intrarea pe Stadionul Municipal dinspre cutiuță – poarta de lângă terenul artificial). Vom fi acompaniați de muzică, multă voie bună și norocul care însoțește cea de-a 13-a ediție a maratonului!

Ultimul antrenament va avea loc în ultima zi de joi dinaintea Maratonului Internațional Sibiu. Până atunci, hai să lăsăm urme împreună!“, prezintă acțiunea Clubul Sportiv Comunitar Sibiu.

Foto: facebook/Clubul Sportiv Comunitar Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*