Încă un rănit în exploziile de la Crevedia a murit, la Spitalul Floreasca. Este al patrulea deces

Unul dintre pacienții care a suferit arsuri pe 95% din suprafața corpului în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia a încetat din viață luni dimineață, la Spitalul Floreasca, au anunțat reprezentanții spitalului. Este a patra victimă a tragediei care a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână.

Foto: Captură Antena 3  CNN

Unul dintre pacienții care a suferit arsuri pe 95% din suprafața corpului în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia a încetat din viață luni dimineață, la Spitalul Floreasca, au anunțat reprezentanții spitalului.

Este a patra victimă a tragediei care a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână.

„În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internarii, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală”, a anunțat luni dimineață Spitalul Floreasca, transmițând condoleanțe familiei.

Pacientul care murit luni dimineață este a patra victimă a exploziei stației GPL: două persoane, soți și soție, au murit la locul incidentului, iar o a treia tot la Spitalul Floreasca, din cauza arsurilor pe 99% din corp, conform Digi24.

Pacienții care au suferit arsuri atât de grave nu au putut fi duși la spitale din străinătate, starea lor nepermițându-le să fie transportați.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*