Încă un pas spre construirea Campusului Școlar din Cartierul Arhitecților

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, a anunțat că s-a mai făcut un pas spre construirea Campusului Școlar din Cartierul Arhitecților: Studiul de fezabilitate pentru acest proiect se apropie de finalizare. Edilul planifică să depună proiectul pentru finanțare până la sfârșitul lunii martie 2024.

foto: Gheorghe Huja facebook

 

„Cu bucurie vă informez ca Studiul de fezabilitate pentru construirea Campusului Școlar din Cartierul Arhitecților se apropie de finalizare, marcând un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii infrastructurii educaționale din orașul nostru.
După luni de muncă asiduă, în curând ne vom afla în faza în care vom depune proiectul pentru obținerea finanțării necesare din fonduri europene. Este un moment deosebit de important pentru noi, pentru că acest Campus Școlar va fi un pilon esențial în dezvoltarea educației în Cartierul Arhitecților”, spune Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie.

Totodată, el spune că s-a ținut cont de toți factorii, inclusiv de nevoile viitorilor elevi, în elaborarea acestui studiu. „Luând în considerare solicitările locuitorilor din Cartierul Arhitecților, ne-am asigurat că acest studiu de fezabilitate este conceput cu grijă, ținându-se cont de toate aspectele legate de infrastructură, accesibilitate, mediul înconjurător și, desigur, nevoile educaționale ale viitorilor elevi și cadre didactice.
Ne dorim să aducem acest proiect la viață cât mai curând posibil și să începem construcția. Astfel, planificăm să depunem proiectul pentru finanțare până la sfârșitul lunii martie 2024. Acest lucru ne va permite să obținem resursele financiare necesare și să demarăm construcția cât mai curând posibil.
Vă asigur că voi continua să vă țin la curent cu toate etapele acestui proiect”, conchide edilul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*