Încă un medic s-a alăturat echipei Spitalului de Psihiatrie. Dr. Mădălina Iuga este specializată în Neurologie

Începând di n această lună, dr. Iuga Mădălina, Medic Specialist Neurologie, s-a alăturat echipei medicale a Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu.

foto: Spitalull Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu. 

Dr. Iuga Mădălina are o vastă experiență în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor neurologice, fiind mereu la curent cu cele mai noi descoperiri și tehnici din domeniu.
Ea participă activ la evenimente științifice și programe de educație medicală continuă pentru a asigura cea mai bună îngrijire pentru pacienți.
Consultațiile sunt decontate de la CNAS pe baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie. Pentru programări, trebuie să sunați la numărul de telefon 0269214335, interior 156, sau să accesați platforma de programări online a spitalului:  www.medicina-psihiatrie.ro
Dr. Iuga Mădălina este disponibilă pentru consultații de luni până vineri.
„Echipa noastră este dedicată sănătății dumneavoastră și suntem entuziasmați să aducem expertiza și grija doamnei doctor în beneficiul comunității noastre.
Pentru mai multe detalii și programări, vă stăm la dispoziție.
Vă mulțumim pentru încrederea acordată!”, au transmis reprezentanții Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*