Încă un ACCIDENT pe DN 14. O femeie a ajuns în spital

Polițiștii rutieri intervin la un accident produs pe DN 14, în localitatea Ruși, la un accident rutier în care sunt implicate două autoturisme. Un șofer septuagenar nu a păstrat distanța în mers și a intrat în autoturismul care circula în fața sa. O femeie, pasageră în autoturismul lovit, a ajuns în spital.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Mediaș, un bărbat în vârstă de 73 de ani, din județul Alba, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Bistrița Năsăud”, a explicat Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

La locul accidentului a intervenit de urgență un echipaj de tip B și un  echipaj SMURD. „Echipajul SAJ a acordat asistenta medicala unei femei de 59 de ani care a suferit un traumatism cranian. Femeia a fost transportata la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare”, a explicat Vasile Scridon, purtător de cuvânt în cadrul SAJ Sibiu.

În zonă nu sunt mari probleme de trafic.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*