Încă o tânără fugită de acasă! Poliția și familia o caută

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 16 ani, care a plecat de acasă, din satu Benești, comunăa Alțâna, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Foto: IPJ Sibiu

”La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 22,00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 21.00, fiica sa, CIURARIU TUȚA MARIA, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din satul Benești, comuna Alțâna, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă”, explică lena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

Tânăra are 155 cm înălțime, 50 de kg, ochi albaștri, păr șaten, lung.

În momentul plecării, minora purta rochie lungă de culoare roșie, cu imprimeuri florale, bluză de culoare albă și vestă din piele, de culoare roșie. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*