Încă o săptămână până vor fi puse în vânzare biletele pentru ediția aniversară din acest an a FITS

Anul acesta Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu împlinește 30 de ani. Programul oficial va fi anunțat săptămâna viitoare, în data de 25 aprilie, iar biletele vor fi puse în vânzare ziua următoare, în 26 aprilie.

Foto: FITS
Tema din acest an a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu este ”Miracol/Wonder” şi aminteşte de miracolul celor 10 zile cu sute de evenimente pentru toate gusturile şi vârstele.
Cea de a 30-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu are loc în acest an în perioada 23 iunie – 2 iulie. Programul va fi anunțat pe 25 aprilie, la ora 12.00, în cadrul unei conferințe de presă, iar biletele vor fi puse în vânzare chiar a doua zi, pe 26 aprilie, tot de la ora 12.00.
”Este un miracol că în aproape trei decenii FITS a devenit și a continuat să fie un loc de pelerinaj pentru cei mai importanți creatori contemporani și public, iar partenerii și echipa se îngrijesc ca această împletire de emoții să se petreacă sub semnul prețuirii.
Este un miracol că în doar zece zile, oameni din aproape 80 de țări își povestesc emoțiile într-un limbaj comun, al prețuirii pentru artele spectacolului, al bucuriei împărtășite.
Este un dar cu peste 800 de evenimente pentru toate gusturile și vârstele, de la muzică la fotografie, de la teatru la pictură, de la circ la conferințe, gală, dans, film, expoziții și câte și mai câte.
Este un miracol că multe dintre aceste evenimente au acces liber, în așa fel încât oricine să poată simți emoția și bucuria.
Este un miracol pentru că, vreme de zece zile, pășim împreună într-o dimensiune a binelui și frumosului, a țesătorilor de emoții, a grijii față de cel de-aproape, a gândului bun și amintirilor de retrăit”, transmit organizatorii evenimentului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*