În weekend se dă „PLAY Primăverii”, la Rășinari

 Iubitorii sporturilor în natură sunt invitați în acest sfârșit de săptămână la Rășinari, la un eveniment cultural și sportiv ce își propune să promoveze mișcarea și cultura în natură, sub sloganul ”Dăm PLAY Primăverii”.

foto: Tura în Natură

Sâmbătă, pe data de 27 aprilie, vor fi organizate, alături de ghizi profesioniști, în parteneriat cu programul Anii Drumeției, tururi ghidate cu tematici diverse: La pas pe traseele Urme pe Play, cu Ionel (Ora 09:00), Planeta Rășinari, cu Claudia Pac  ( Ora 10:00), Forest bathing, cu Adela Dadu ( Ora 11:00)
În paralel, se va desfășura un Mic târg cu produse artizanale organizat în parteneriat cu conceptul dinMărginime, o inițiativă ce promovează și pune în valoare produsele și brandurile locale.
De la ora 15:00 sunteți invitați la o piesă de teatru inspirată din scrierile lui Emil Cioran, care se va pune în șcenă chiar pe Coasta Boacii, dealul pe care îl vedea de la fereastra casei lui.
De la ora 17:00 vă lăsați vrăjiți de handpan și chitara clasică,  pe dealul unde a fost instalat recent punctul de belvedere, de deasupra satului, (conceput, creat și implementat de artistul Ștefan Crețu și arhitecta Cristina Nedelea)
Ziua se închie seara cu un concert marca Crocodile Paradox care începe de la ora 20:00 în centrul comunei Rășinari.

foto: Tura în Natură

Duminica are loc programul sportiv cu 6 curse de alergare montană cu distanțe cuprinse între 4km și 57km și cursele dedicate copiilor.

foto: Tura în Natură

Participanții vor fi răsplătiți cu surprize autentice, premii, trofee și medalii din lemn masiv, concepute artistic împreună cu un producător local, și ne relaxăm la brunch-ul cu produse de sezon puse la dispoziție de locuitorii din Rășinari.
Proiectul Urme Pe Play este un proiect finanțat de Primăria Rășinari și benficiază de sprijinul Consiliului Judetean Sibiu, prin agenda sportivă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*