În viziunea echipei #CatalinStanciu reconversia siturilor industriale este necesară (P.E.)

Reconversia și dezvoltarea sitului industrial Platforma Independența este un proiect major cu care venim în fața sibienilor.

În viziunea nostră, Primăria Municipiului Sibiu trebuie să mai și investească în achiziția unor suprafețe cu potențial de dezvoltare urbană în interesul cetățenilor, nu doar să înstrăineze ceea ce deține în patrimoniu. În acest sens ne propunem achiziționarea întregii suprafețe a platformei industriale Independența, care va intra în patrimoniul primăriei, și implementarea în această locație a unui proiect integrat, cu următoarele componente: incubator de afaceri, parcare supraterană (amenajată în clădirea fostei unități de producție unelte pneumatice, clădire dotată cu lift industrial), parcare pentru autocare, muzeu al industriei sibiene, pavilion pentru evenimente culturale, zonă HoReCa și spații verzi.

Astfel de proiecte sunt vitale pentru dezvoltarea urbană a municipiului Sibiu, exact așa cum sunt și dezbaterile constructive asupra proiectelor propuse pentru Sibiu.

„Pentru noi campania electorală reprezintă o competiție de proiecte propuse de candidați, în vederea îmbunătățirii calității vieții sibienilor, dar și în vederea dezvoltării urbane a municipiului Sibiu și a viitoarei zone metropolitane. În acest sens reiterez invitația la dezbatere față în față între toți candidații pentru funcția de primar al municipiului Sibiu, dezbatere ce poate fi găzduită și moderată exemplar de Universitatea «Lucian Blaga» din Sibiu”, explică Cătălin Stanciu, candidatul PSD Sibiu pentru funcția de primar al municipiului Sibiu.


Comandat de Partidul Social Democrat din România – Organizația Județeană Sibiu, publicat de Mesagerul de Sibiu SRL, CUI mandatar financiar coordonator 21200019

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*