În formulă completă la Raliul Iașului! Bogdan Iancu revine alături de Sebastian Barbu

Sebastian Barbu va lua startul în acest weekend la Raliul Iașului, etapa a șasea din Campionatul National de Raliuri Betano, și va face din nou echipă cu copilotul său Bogdan Iancu, refăcut după accidentarea din Raliul Argeşului, transmite vicecampionul Sebastian Barbu într-un comunicat de presă

foto: facebook: Sebastian Barbu

Cu o victorie , trei clasări pe podium și un abandon în acest sezon, Sebastian Barbu are 132 de puncte și ocupă poziția a doua în clasamentul general, înaintea Raliului Iașului, etapa a șasea din Campionatul Național de Raliuri Betano. Alături de pilotul sibian, în etapa din acest weekend, va fi din nou copilotul său Bogdan Iancu, refăcut complet după ieșirea în decor din Raliul Argeșului.

„Este foarte important că reușim să luam startul la unul dintre cele mai frumoase raliuri din campionat și sunt foarte bucuros că îl am alături de mine pe Bogdan și suntem iarăși în formula completă. Sunt sigur ca vom face o figura bună în etapa aceasta și îi aștept pe toți cei care ne susțin să vină pe probele speciale”, a spus Sebastian Barbu.

Raliul Iașului se va desfășura în perioada 8 – 10 septembrie, iar cele 7 probe speciale pe macadam au o lungime totală de aproape 120 de kilometri. Startul festiv a fost programat în această seară, de la ora 20:00, iar sâmbătă sunt programate câte două treceri pe Cioca Boca și Mădârjac, plus super speciala din Iași. Duminică sunt programate specialele Dobrovăț și Ciurea, ultima cu rol de Power Stage.

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2023 de partenerii: AutoSole 2.0 SRL, Gorgandin, Foerch Romania, Terra Building, Jifa, EGLO Romania, Yiippi Adrenalin Travel Club, Comindustrial, NaceleUp.ro, MRF Motorsport Tyres Romania,Mindsoft și Indsoft.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*