În fața unei performanțe așteptate

FC Hermannstadt Sibiu va juca, sâmbătă, cea mai importantă partidă din acest sezon. Practic, poate fi meciul care va readuce Sibiul în prim-plan competițiilor fotbalistice din țară. Echipa sibiană își dispută prezența în Liga a III-a.

FC Hermanstadt va întâlni, sâmbătă, la Târgu Cărbunești, în deplasare, echipa locală Gilortul, în cadrul barajului de promovare pentru Liga a III-a.

Sibiul are prima șansă

Echipa sibiană pleacă mâine cu prima șansă, în condițiile în care, sâmbăta trecută, pe 18 iunie, a reușit să se impună în meciul tur. A câștigat cu scorul de 1-0, însă lucrurile puteau să stea și mai bine, în sensul că s-ar fi putut obține un scor și mai categoric, având în vedere că au evoluat pe teren propriu. Acum, în partida retur, concentrarea jucătorilor trebuie să fie maximă, iar tactica de joc va avea un rol decisiv. „Jucătorii echipei noastre au făcut un pas important în lupta pentru promovare în partida tur. Victoria obținută ne dă încredere că și în meciul retur vom reuși un joc frumos, la sfârșitul căruia să ne bucurăm de promovarea în Liga a III-a. Mulțumim tuturor susținătorilor prezenți sâmbătă, în tribune“, au anunțat responsabilii echipei FC Hermannstadt.

În tur, pentru echipa noastră au jucat: Zăvoi M., Cristiu R., Băra G., Străulea A., Hila A. (Aldea R. – min. 85), Tătar D., Trohin C., Câmpean A., Tineiu C. (Simion I. – min. 69), Greavu A. (Osogo E. – min. 83) și Seiwerth C. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Străulea, în minutul 36.
Partidă de totul sau nimic

Responsabilii echipei Gilortul Târgu Cărbunești susțin că jucătorii olteni au puterea de a întoarce rezultatul în favoarea lor. „Meciul decisiv va fi la Cărbunești, unde toată suflarea gorjeană este așteptată la meci să susțină echipa noastră și la finalul jocului să fim mândri de ceea ce am arătat în cele două jocuri disputate! Baftă multă să avem și Doamne ajută!“, este mesajul conducătorilor gorjeni pentru suporterii echipei.

 

Astrid FODOR | primar Sibiu

„Suntem aproape de FC Hermannstadt, o echipă la început, dar care arată rezultate tot mai promițătoare. Sper ca numărul susținătorilor lor să crească de la meci la meci.“

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*