În doar cinci ore prins de două ori băut la volan

La data de 24 aprilie, în jurul orei 02.00, în localitatea Cristian, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1 de către un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Săliște.

Foto: Arhivă

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Săliște, s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, conducătorului auto fiindu-i suspendat, totodată, dreptul de a conduce.

La aceeași dată, în jurul orei 07.00, pe strada Gării din orașul Săliște, același bărbat a fost depistat în timp ce conducea un autoturism.

Testarea sa alcoolscopică  a indicat de această dată o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit din nou la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*