IMAGINI superbe filmate cu drona! Traseul inedit propus de Direcția Silvică Sibiu în Parcul Natural Dumbrava Sibiului

Direcția Silvică Sibiu vă propune un traseu tematic de un kilometru în  Rezervația Naturală ”Parcul Natural Dumbrava Sibiului”, situată în Municipiul Sibiu, pe Calea Dumbrăvii. Imaginile filmate cu siguranță vă vor convinge să vizitați această rezervație naturală care cuprinde numeroase specii de arbori și arbuști, dar și specii de flori.

Rezervația Naturală ”Parcul Natural Dumbrava Sibiului” se întinde pe o suprafață de peste 993 ha și a fost înființată cu scopul protejării biodiversității și menținerii într-o stare de conservare favorabilă a florei și faunei sălbatice.

Aici se găsesc numeroase specii de arbori și arbuști, dar și specii de flori, precum brândușa de toamnă (Colchicum autumnale), păștiță (Anemone nemorosa ), dar și mai multe specii de orhidee (fam. Orchidaceae).
Printre obiectivele turistice situate în pădure se numără Muzeul Civilizației Populare ASTRA, Grădina Zoologică Sibiu și Traseul tematic ”Descoeră secretele pădurii” – Realizat de Direcția Silvică Sibiu. Acest traseu ușor, în lungime de un kilometru, este administrată de Ocolul Silvic Sibiu din subordinea Direcției Silvice Sibiu, inclus în Rezervația Naturală ”Parcul Natural Dumbrava Sibiului”. Pe parcursul traseului vei găsi 18 coduri QR. Scanați, folosind smartphonul sau tableta, fiecare cod QR și vei găsi sub formă text și audio, o mulțime de informații interesante.
Mai multe informații despre acest traseu găsiți AICI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*