Ilegalități pe bandă rulantă. Conducea „senin” cu permisul altuia

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au oprit, în 3 februarie a.c., pentru control în trafic, pe DJ 105 G, în Mârșa, un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani, din Racovița. La momentul respectiv, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 290 de lei pentru defecțiunile tehnice descoperite în urma verificărilor.

Cu ocazia întocmirii procesului verbal de constatare a contravenției și verificării permisului de conducere eliberat de către autoritățile unui alt stat, a existat bănuiala rezonabilă că persoana care a condus autovehiculul posedă permis fals de conducere.

În aceste condiții, s-a procedat la verificarea permisului de conducere prin intermediul Centrului Comun de Contact Giurgiu, ocazie cu care s-a constatat că permisul de conducere mai sus enunțat figurează eliberat pe numele altei persoane.

Astfel, la data de 08.02.2021, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea de către bărbatul de 32 de ani din Racovița a 3 infracțiuni la regimul rutier, respectiv: conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.

Polițiștii rutieri continuă cercetările.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*