I-au ars la buzunare după ce au făcut scandal și au înjurat

În perioada 11-17 martie 2024, jandarmii sibieni au desfășurat activități preventive, misiuni de menținere și asigurare a ordinii și liniștii publice, misiuni de asigurare a pazei obiectivelor din competența inspectoratului.

FOTO: arhivă

Echipaje de jandarmerie au acționat pe raza județului Sibiu și în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș, atât independent cât și împreună cu reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții în domeniu.

În urma misiunilor desfășurate, jandarmii sibieni au legitimat peste 100 de persoane și au constatat 20 de contravenții, pentru care au aplicat 13 amenzi în valoare de 3900 de lei și 7 avertismente scrise.

Sancțiunile au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991- pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar una dintre amenzi a fost aplicată pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive.

Dintre sancțiunile aplicate:

La data de 16 martie, un bărbat din Sibiu, fiind prezent la meciul de fotbal disputat între echipele CSC 1599 Șelimbăr și AFC Chindia Târgoviște pe stadionul Textila din Cisnădie, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 300 de lei pentru că a escaladat gardul ce delimitează tribuna de terenul de joc și a acoperit camera de supraveghere a stadionului cu un banner.

La data de 16 martie, doi bărbați din Sibiu au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 800 de lei fiecare, pentru că au refuzat să părăsească incinta unui local de pe raza municipiului Sibiu și i-au adresat expresii jignitoare angajatului care le-a solicitat acest lucru, persoanele în cauză fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*