Hudea, locul 4 la Campionatul Balcanic U20

Alexandra Maria HUDEA a terminat pe 4, azi, în proba de 3000 de metri, la Campionatul Balcanic indoor U20, desfășurat la Belgrad (Serbia). A trecut linia de sosire în 10:04.88, timp mai slab decât cel înregistrat luna trecută în prima etapă a CN de la București – 9:45,22, cel cu care a obținut calificarea.

La competiție au participat peste 200 de sportivi din 16 țări membre ale Balkan Athletics. Alexandra Hudea a fost însoțită de antrenorul ei Vasile Ibășfălean. Din delegația României la această întrecere au făcut parte încă 20 de atleți și atlete, plus 8 antrenori.

„Din lotul de junioare al României a făcut parte și Alexandra Hudea din clasa a XI-a Științe Sociale. Sportiva de aur a Mediașului, pregătită de antrenorul Vasile Ibășfălean a luat startul în finala de 3000 de metri, găzduită de Stark Arena din Belgrad. Alexandra a realizat o cursă tactică deosebită, reușind să se claseze pe poziția a tpatra in clasamentul cursei, cu timpul de 10 minute, 4 secunde și 88 de sutimi. O felicităm pe Alexandra Hudea și pe antrenorul Vasile Ibășfălean pentru rezultatul obținut la balcaniada din Serbia și-i dorim să obțină în continuare rezultate deosebite atât pe plan internațional cât și în competițiile interne.“, a transmis Liceul Teoretic „Axente Sever“ Mediaș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*